



#### European Championship NE zone (EMX65, EMX85);

#### National motocross *cup* MX A; MX B; MX C; MX D Gulbene, Latvia 1.06.- 2.06.2019 Timetable Friday– May 31<sup>st</sup>

	From	Until
1 <sup>st</sup> Circuit Control	15.00	
Technical Control & Verification (both classes)	15.00	19.00
Meeting with Organizers	17.00	
2 <sup>nd</sup> Circuit Control (if necessary)	18.00	

# Saturday –June 1<sup>st</sup>

	From	Until
Technical Control & Verification - EMX85, EMX65	7.00	8.00
Registration& Technical Control MXNC cup	7.00	8.30
qualification 1 <sup>st</sup> group MXNC	7.30	7.50
qualification 2 <sup>nd</sup> group MXNC	7.55	8.15
qualification 3 <sup>rd</sup> group MXNC	8.20	8.40
qualification 4 <sup>th</sup> group MXNC	8.45	9.05
1 <sup>st</sup> Jury Meeting	9.15	
Free Practice EMX 85 (20 min)	10.00	10.20
Free Practice EMX 65 (15 min)	10.35	10.50
MXNC cup Riders briefing	10.55	
1st Race MXNC D (15 min.+2 laps)	11.10	
1st Race MXNC C (15 min.+2 laps)	11.35	
NEE Riders briefing	12.15	
Track preparation and watering	12.15	12.50
Pre-Qualifying Practice EMX85 (20 min)	13.00	13.25
Free start test session immediately after qualifying practice		
Pre-Qualifying Practice EMX65(15 min)	13.35	13.50
Free start test session immediately after qualifying practice		
1 <sup>st</sup> Race MXNC B (15 min.+2 laps)	14.00	
1 <sup>st</sup> Race MXNC A (18 min.+2 laps)	14.25	
Break (for the officials), Track preparation and watering	14.50	15.15
Waiting Zone Closes EMX85 Sighting Lap	15.20	
Qualifying Race EMX85 (15 min + 2 laps)	15.30	
Waiting Zone Closes EMX65 Sighting Lap	16.10	
Qualifying Race EMX65 (10 min + 2 laps)	16.20	
2 <sup>nd</sup> Race MXNC D (15 min.+2 laps)	16.40	
2 <sup>nd</sup> Race MXNC C (15 min.+2 laps)	17.05	
2 <sup>nd</sup> Race MXNC B (15 min.+2 laps)	17.30	
$2^{nd} Race$ MXNC A (18 min.+2 laps)	17.55	
2 <sup>nd</sup> Jury Meeting	18.30	
MXNC Cup-Prize Giving ceremony		





# European Championship NE zone (EMX65, EMX85);

#### **MXNC cup** MX 50; MX 65; MX 85; mini MX

# Gulbene, Latvia 1.06.-2.06.2019

# Sunday – June 2<sup>nd</sup>

	From	Until
Registration& Technical Control MXNC cup:	7.00	8.30
qualification MX 50	8.00	8.15
qualification MX 65	8.25	8.40
Warm up <b>EMX85</b> (15 min)	9.00	9.15
Warm up EMX65 (15 min), Mini MX	9.30	9.45
qualification MX 85	9.55	10.10
MXNC cup Riders briefing	10.20	
1 <sup>st</sup> Race MX 50 (8 min.+2 laps)	10.35	
Track preparation and watering	11.00	11.40
Waiting Zone closes <b>EMX85</b> – sighting lap	11.50	
1 <sup>st</sup> Race <b>EC EMX85</b> (20 min + 2laps)	12.00	
Waiting Zone closes EMX 65- sighting lap	12.40	
1 <sup>st</sup> Race <b>EC EMX65</b> (12 min + 2 laps)	12.50	
$1^{st} Race MX65 Mini MX (10 min + 2 laps$	13.10	
$I^{st} Race MX 85 $ (12 min + 2 laps)	13.30	
Break (for the officials), Track preparation and watering	13.50	14.20
Waiting Zone closes <b>EMX85</b> – sighting lap	14.30	
2 <sup>nd</sup> Race <b>EC EMX85</b> (20 min + 2 laps)	14.40	
Prizes giving ceremony /After the Race/	-	
Waiting Zone closes EMX65 – sighting lap	15.20	
$2^{nd}$ Race EC EMX65 (12 min + 2 laps)	15.30	
Prizes giving ceremony /After the Race/		
2 <sup>nd</sup> <i>Race</i> <b>MX 50 (8 min. + 2 laps)</b>	16.10	
2 <sup>nd</sup> <i>Race</i> <b>MX 65 Mini MX (10 min. + 2 laps)</b>	16.30	
$2^{nd} Race MX 85 (12 min. + 2 laps)$	16.50	
MXNC Cup Prize Giving ceremony	17.15	
3 <sup>rd</sup> Jury Meeting	17.30	