

Rules of the Supermoto Championship - entry procedure and stay in the participant's camp. Madona 25.08. - 26.08.2023.

- Entry and exit to the participants camp on 25.08. from 9:00 to 23:00 and 26.08. from 6:00;
- Athletes participating in the championship (registered) have the opportunity to reserve a Parking place for 5 Eur for the team; before 22.08.2023. by applying via email mxkekava@gmail.com, indicating the necessary area for team transport. The place will be reserved after paying the bill, otherwise, the place will not be reserved.
- It is possible to additionally purchase a car pass at the participants camp for a fee of 10 Eur;
- The issued organizer pass must be placed on the windshield of your vehicle to be well visible, otherwise, the organizer may ask to leave the participants camp;
- While in the participants camp, silence must be observed during the night hours from 23:00 to 6:00.
- Movement in the territory of the participant 39; camp with means of transport (car, motorcycle, bicycle, pit bike, etc.) is allowed at a speed of no more than 5 km/h;

The organizers ask everyone to strictly follow the rules of entry and to respect the instructions of the staff. Thank you in advance for your understanding and responsiveness.



SUPERMOTO championships training day 25.08.2023

Registration and technical control 10:00-17:30 Entry and exit to the participants paddock on 25.08. from 9:00 to 23:00

Track fee for training day:

- 20 eur for SM50, SM65, SMJunior, MiniGP, Pitbike Junior
- 30 eur for all the rest of the classes

Track fee must be payed befor training

Time Table 25.08.2023

	10min	10 min	10 min	10 min	10 min *
	1. Practice	2. Practice	3. Practice	4. Practice	5. Practice
SM50, SM60, Mini					
GP,PitbikeJunior	10:50	12:15	14:00	15:30	16:45
Pitbike	11:05	12:30	14:15	15:45	17:00
S4, Street,S5	11:20	12:45	14:30	16:00	17:15
S1, S2, * Smjunior	11:35	13:00	14:45	16:15	17:30
SM Quad	11:50	13:15	15:00	16:30	17:45

^{*}Session for S1,S2,SM Juniors and SMQuad will be with offroad .





Provisional timetable

Saturday 26.08.2023							
Registrat	07:30	09:00					
Technical control (bike, h	07:30	09:00					
Free Practice & Qualification							
Class	Duration	Start time	End time				
SM50	8min	08:30	08:40				
SM65,MiniGP, & Pitbike Junior	10min	08:45	08:55				
Pitbike (Pit 160, Open, 40+)	10min	09:00	09:15				
S5 & SM Street	10min	09:20	09:30				
S4	15 min	09:35	09:50				
SM Junior	10min	09:55	10:05				
S2	15min	10:10	10:25				
S1	15min	10:30	10:45				
SMQuad,SMQuadM	10min	10:50	11:05				
RIDERS BRI	11:20	11:35					
RACE 1							
Class	Duration	Start time	End time				
SM50	8min + 1laps	12:00	12:10				
SM65,MiniGP, & Pitbike Junior	10min + 2laps	12:15	12:30				
Pitbike (Pit 160, Open, 40+)	10min + 2laps	12:35	12:50				
S5 & SM Street	12min + 2laps	12:55	13:15				
S4,	12min + 2laps	13:20	13:35				
SM Junior	12min + 2laps	13:40	13:55				
S2	15min + 2laps	14:00	14:20				
S1	15min + 2laps	14:25	14:45				
SMQuad,SMQuadM	12min + 2laps	14:50	15:10				
Technical F	ause	15:15	15:45				
RACE 2							
Class	Duration	Start time	End time				
SM50	8min + 1laps	15:50	16:00				
SM65,MiniGP, & Pitbike Junior	10min + 2laps	16:05	16:15				
Pitbike (Pit 160, Open, 40+)	10min + 2laps	16:30	16:45				
S5 & SM Street	12min + 2laps	16:50	17:05				
S4	12min + 2laps	17:10	17:25				
SM Junior	12min + 2laps	17:30	17:45				
S2	15min + 2laps	17:50	18:10				
S1	15min + 2laps	18:15	18:30				
SMQuad,SMQuadM	12min + 2laps	18:40	18:55				





AWARDING 30mins AFTER FINAL RACE